Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Jamboo529

    senior tag

    válasz runner 125 #20095 üzenetére

    De kaptam, csak lapit kivettem, meg töltőt, akksit, és dobtam is a többit a kukába. :) Kikukáztam és meglett! :)

    Lenovo G580 tapasztalataim:

    Nos, ha valakinek még kétségei lennének, mit érdemes jelenleg venni a piacon található laposok közül a 150k kategóriáig. Megjött tegnap az Edigitalbol rendelt G580 laposom. (140K)
    A proci i3, a vga GT635m630m + HD3000 integrálva, memória 6GB, vinyó 500GB, lanban nem vagyok biztos, majd ma megnézem, de úgy emlékszem, nem csak 10/100 hanem gigabites. (lehet tévedek, tegnap este 10 kor telepítettem a drivereket) :)
    Mindössze egy délután óta van nálam, de beleszerettem. Aki esetleg eddig habozott, nyugodtan ajánlom neki, mert jó vétel, ahogy azt már a többiek is elmondták.
    A telepítés nagyon egyszerű, letöröltem az összes létező partíciót, mert csak zavart (első telepítéskor még meghagytam, de nem volt rajtuk semmi, némelyik nem is volt elérhető, valamint konzisztencia hibára panaszkodott az egyiknél (2db-29,3GB és 1db 1,1GB)).
    Szóval az összes partíció törlése után feltettem a winfos 7-t, majd a telepítő CD-ről a driver-eket (nem tudom miből gondoltam, hogy a windows alapból felismeri legalább a lan csatit. :( )
    Maga a készülék nagyon tetszik, nekem is és a feleségemnek is.
    Neki azért, mert azt mondja, gömbölyű belülről???? :F
    Nekem másért. Felül matt, de nem barna, inkább fekete talán sötét mahagónihoz tudnám hasonlítani, de még sötétebb.
    Belül a képernyő és a körülötte levő fekete keret fényes, de nem zavaróan.
    A billentyű körül szintén a mattos mahagóni, viszont nagyon hideg, tehát gondolom "alamónium".
    A felső részen diszkrét fémes színű csíkkal úgymond kiemeli az egészet.
    Működés közben sem éreztem, hogy nagyon melegedne, kellemesen langyos volt végig a bal oldal, a jobb viszont hideg maradt. Szúúúúper.... :)
    A billentyűzeten kívül 2 gomb van pluszba, bal felső sarokban az ON/OFF valamint az 1 gombos rendszervisszaállító.
    Szerintem ez túl közel került a bekapcshoz, azonban elég nehéz benyomni véletlenül, úgyhogy még nem zavaró.
    Maga a billentyűk kialakítása elvarázsolt engem teljesen. Befelé homorú téglalapok(négyzetek) kívül lekerekített sarkokkal. Határozott nyomáspont. Talán az eddigi egyetlen fekete pont a numpad bezsúfolásáért járna, azok a gombok inkább hosszúkásak, kissé összébb is vannak tolva, mint a többi, valamint alul még betolták közé és a normál billentyűzet közé a kurzornyilakat. Ettől az enter és a jobb shift csenevészre sikeredett, viszont megnyugtatásul nem ütöttem többször Ű betűt enter helyett, mint eddig tettem más klaviatúrákon.
    A zsanérok feszesek, jól zárnak (eddig még :) ), tartják a beállított pozíciót.
    Pixelhiba=0.
    Monitor fényereje megfelelő, színek kontraszt stb. még alapbeállítással is jobb volt, mint az előző Acernek.
    Megizzasztani nem volt még időm a vga részét, valamikor legkésőbb vasárnap sort kerítek erre is.
    Nem hangos egyáltalán a ventilátora, szépen halkan teszi a dolgát.
    Maga a szerkezet könnyű, de nem recseg, ropog, masszív készülék benyomását kelti. Jól össze van rakva a kicsike az tuti.
    Az akksi behelyezése kissé idétlennek tűnik nekem, a lezárás után még mindig ki lehet húzni valamennyire a másik oldalt (2-3mm), de kérem aki berakta az akksit, az ne feszegesse tovább, hanem használja. Magától tuti nem fog kiesni.
    Nos kb. ennyi telt tőlem első körben, ha van rá vevő, aki még vásárolna ilyet, és szívesen olvasná a tapasztalataimat a teljesítménnyel kapcsolatban is, keressen meg.
    Ha eltelik pár nap/hét, és már teljes egészében beköltöztem az "új otthonomba" :D lehet ráveszem magam és írok még 1-2 oldalt. Persze csak ha van rá igény.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák