Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hallador

    addikt

    válasz Tanisz #160467 üzenetére

    A Lenovo sztem nem rossz, csak az a helyzet ami a Dellel. Túl van árazva otthon. Persze ebből sem az Edge szériát szabad megvenni, csak a T-t. Az L széria a régi T széria megcsúfolása.

    Workstationból is 3 fajta van ma már.
    - Az egyik verzió amikor egy Enterprise Business gépbe beletesznek egy gyengább VGA-t és eladják, ZBook vagy Precision, ThnkPad P néven, aki kitalálta azokat kihajtanám dolgozni nyáron a kukoricaföldre egy kicsit kapálni, hátha... (ZBook 14/15U, Precision 5000-es széria )
    - A második, amikor kiadják ezeket a gépeket H-s processzorral, alap profi kártyákkal, ezeket is megkergetném. (ZBook Studio, Lenovo ThinkPad X1 Extreme, Dell ?)
    - A harmadik amikor valóban Workstationnel van dolgunk. (ZBook, P53, 73, Precision 7000).

    Van egy negyedik kategória is, de azt hagyjuk, a Dell Latitude 5000-ből a Dell csinált "Precision-t". Ennek persze semmi köze a Precisionhoz.

    Ez a harmadik kategória ami alkalmas munkára. A Dell Precision nem kapható hivatalosan Európában magánszemélyeknek. Ha véletlenül van is az megmaradt valahol, és kiszórják.
    A ZBook kapható, ebből csak a harmadik kategóriát szabad megvenni.
    A P is kapható.

    A harmadik kategória az amit keresel.

    Sajnos én is így látom ahogy leírtad.

    [ Szerkesztve ]

    The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]

Új hozzászólás Aktív témák