Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • B-Clone

    aktív tag

    válasz mbt #130745 üzenetére

    Gl553 Gl502 és hasonlók valóban nagyon gyengék anyagban is és összeszerelési minőségre is. Nem az alu fedlapot kell nézni, mert azt viszonylag nehéz elcseszni, hanem kicsit mélyebben. Nincs semmi belső merevítésük, rettentő gyenge a zsanérjuk, amik elég könnyen repednek is, fél év után potyognak ki a szétnyílt aljzatokból a csavarok stb. Még akkor is elég komoly sérülést tudnak szenvedni ezek miatt ha véletlenül táskában nekiüti valaminek a gazdi.

    A második és fontosabb probléma a hűtés. Az az ami ordenáré módon el lett bennük szabva. Hiába a 6700HQ ha 10 perc terhelés után a proci egy i3 szintjére butul, a vga meg 1100 helyett 400 mhz-en "pörög"... Eközben 90 fok fölött izzik a belső tér a billenytűzet körüli burkolat meg eléri a 65-68!! fokot ami még a gyenge hűtéső gépek között is kimagasló érték.

    Gyenge minőségű a billentyűzetük, és egy minőségi TN panelnél alig jobb az IPS kijelzőjük...

    den89

    Amiket szarozunk azokat pont az ilyen okok miatt szarozunk mint ami a GL Asusoknál is fennál. Gyakorlatilag csak arra nem képesek a gépek mint amilyen használatra árulják őket :D mindezt 300 mátyásért.... Ilyen esetekben sajnos nem egyéni preferenciákról és kompromisszumokról van szó, hanem ön tökön lövésről

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák