Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Pulpy97

    újonc

    Sziasztok, szintén notebookot keresek, ebben kérném a segítségeteket, tippeiteket.
    A hónapban szeretném még megvenni, ősztől egyetemre/kollégiumba megyek, addigra már szeretném azért kicsit belakni, megszokni. Olyan 250 ezer körül tudnék rászánni, talán még 270 ezerig tudnék vele elmenni.
    Az előadásokon szeretném használni, illetve azt sem bánnám, ha normálisan játszani tudnék rajta ( azért nem kell egy erőmű, nem GTA V-re használnám), pár éves játékokról lenne inkább szó, mint Sims, Mirrors Edge stb.
    Legjobban egy 15,6"-osnak örülnék, FHD felbontással, és a matt kijelzők amik a legjobban bejönnek.
    Hordozva lesz rendesen, bár leginkább szerintem koleszszobai használat vár rá, de ennek ellenére örülnék ha viszonylag normális akksival lenne felszerelve.
    Op rendszer nem kell rá, de Windows 10 fog majd valószínűleg rákerülni. Olyanokat nézegettem, amikben 1 TB HDD van, illetve 8 GB RAM alá nem szívesen mennék, SSD nem szükséges, később valószínűleg tenni fogok bele. Az optikai meghajtó nem fontos szempont, ha van annak örülök, de ha nincs az sem nagy probléma.Lehetőleg új gépet szeretnék.
    Én eddig kettőt néztem ki magamnak
    http://radium.hu/asus-x550vx-6923.html
    http://radium.hu/lenovo-ideapad-y700-5776.html
    Csak zavaróan rossz az akksijuk, illetve a Lenovo garanciájáról ( Telemax ) sem hallok túl sok jót, így most eléggé döntésképtelen vagyok, na meg alapból sem vagyok benne a notebook témában, eddig csak asztalim volt. Ha tudtok javasolni valamit, illetve erről a kettőről véleményt mondani, az nagyon sokat segítene! :) :R

Új hozzászólás Aktív témák