Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • World-Soft

    senior tag

    válasz Chaser #106916 üzenetére

    Tudod a mostani is már több mint 5 éves.
    Akinek lesz az nem tud 2 évente gépet cserélni.
    Ezért van 3 szempont:
    - ne legyen annyira gyenge, hogy már most sem megy rajta minden rendesen
    - ne potyogjon szét 1 év alatt
    - és ha egybe is marad, akkor életciklusa alatt normálisan lehessen használni Hiába teljesül az első kettő, ha mondjuk win7 a vége, aminek most lesz 1 éve, hogy véget ért a támogatása. Ha tetszik, ha nem a kívánt életciklus alatt tuti lesz váltás, és ennek a gép nem lehet akadálya. :(
    A konzumer vagy nem konzumer szerintem annyira itt nem játszik. A beépített fő egységek mindkét esetben jórészt azonosak, legtöbb esetben küldő egységek. Itt egyébként is a legtöbb esetben maga a részegység gyártója biztosítja a támogatást. illetve másik oldalon maga a technikai irányvonal. Az új és esetleg hasznos dolgok megoldhatók (esetleg meg akarják -e oldani) régebbi architektúrákon.
    Ezért ha használt lenne, akkor úgy érzem akkor sem egy 2010-2012 környéki ami szóba jöhetne.

    szabonagyur: Először is bocsi. Kicsit rosszul fejeztem ki magam, és vitát sem akartam itt indítani. (tudom nem egyezők a vélemények és nem vitaindítónak szántak)
    Csak megelőzésként (rosszul kifejezve magam) írtam, hogy Win7 után számomra csak a Win 10 lehet majd a folytatás a leendő gépen. Tehát ha valaki esetleg a Win8/8.1-et akarná írni nekem, hogy annak alap támogatási ideje részben lefedi az életciklus egy részét, az ebben az esetben nem jó.

    Azt azért valaki le tudja írni, hogy az írt HP 250 sorozatokkal (mondjuk G1-G4-ig) mi a probléma?
    Jó lenne tudni, hogy mi az ami így kívülről nem látszik? Mint írtam az a G3 (HP J4T62EA) így ház ügyileg új állapotába rendben volt.
    A HW meg adott. Ugye amit nem lát így az ember: vacak hűtés, eltörő zsanér, matt, de mégis rossz kijelző X-Y-Z miatt, stb.
    Bocs hogy még mindig rugózok kicsit ezen, de kézbe fogva az ajánlott Fuji-tól is bizalomgerjesztőbb volt kézbe fogni nekem, és a matt kijelző is meg volt benne ugyanúgy. Tehát a tegnapi kör után látatlanban tuti ezt ajánlottam volna, ha nem kérnék segítséget tőletek.
    Előre is köszi.

Új hozzászólás Aktív témák