Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • RolXX

    tag

    válasz MaciG #42957 üzenetére

    Ha az elsődleges és legfontosabb szempont a navigáció, akkor javaslok inkább egy rendes PNA-t, telefon helyett. Valószínűleg olcsóbban megúszod, mint ha telefont vennél. A leggagyibb pna-ba is erősebb GPS vevő van, mint a telefonokban, hiszen a telefonoknál a gps nem elsődleges funkció és a fogyasztás se mindegy.
    Ha viszont egy PNA-t veszel, ahhoz kapsz autós szettet, autós töltőt és biztos lehetsz benne, hogy bika gps vételed lesz.

    De ha mégis telefon kell GPS-ezni... Offline módban egyik telefon se tud navigálni alapból. Akármilyen telefont veszel, mindenképp telepítened kell valamilyen navigációs szoftvert rá, hogy offline is használni tudd. Ezek mind fizetősek, méghozzá nem párszáz forintos tételek. Vagy vannak a hackelt, crackelt változatok, de ahhoz más fórumot kell nézni.
    A gps chipeket minőségét illetően szerintem nincsenek drasztikus eltérések(1-2 kivételtől eltekintve), viszont manapság már mindegyik készülékben van. Én a helyedben inkább kinéznék egy szimpatikus modellt, ami árában és tulajdonságaiban tetszetős és konkrétan arra a típusra kérdeznék rá, hogy mik a vele kapcsolatos gps tapasztalatok(mennyire könnyen, vagy nehezen talál műholdat, milyen navigációs szoftverek vannak rá, stb).

    Windows Mobile 2002-2003 -> Symbian 6.1-9.2 -> iOS 4 -> Android 2.1 - 7.0 -> iOS 13.3

Új hozzászólás Aktív témák