Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • RolXX

    tag

    válasz #92239104 #42929 üzenetére

    Érdekes összehasonlítás...
    Azt tudni kell, hogy a sola hardverileg sokkal erősebb, mint a ray. Ha pl egy újabb 3D játékot raknál fel, nagyon látszana a különbség: a solával valszeg bármilyen játékot gond nélkül tudsz futtatni, míg ray-nél már benne van az akadás, szaggatás, fagyás, stb. De a sebességkülönbség még látszódhat máshol is, pl netezéskor, vagy menük között járkálva. Sőt, ha hosszú távra tervezed a vásárlást, akkor a későbbi szoftverfrissítéseket sokkal jobban fogja bírni a sola. Na meg persze a solára még akkor is fognak új szoftvereket írni, amikor a ray már rég el lesz felejtve.
    Másrészről, a sola egy újabb telefon, tehát mindenben újabb technológiákat tartalmaz. Itt van pl a floating-touch, aminek még nincs sok jelentősége, de egyszer lehet, hogy hasznos lesz. Ugyanígy az NFC. Én mindenképp ezt választanám.

    DE, mint írtad, neked csak telefonálni kell. Ha tényleg nem akarsz soha egy játékot elindítani, akkor elég lesz a Ray teljesítménye is.

    Fényképezés területén a Ray jobb mint a Sola. Pontosabban a ray 8 megapixeles, a sola csak 5. Nem csak névlegesen több a megapixel, most néztem egy összehasonlítást és a ray fotói valójában részletgazdagabbak. Bár azt azért vegyük hozzá, hogy mindkettő "csak egy telefon", egyik se éri el a legolcsóbb kompakt digitális fényképező szintjét. Tehát nem arról van szó, hogy a sola sokkal rosszabb, de ha össze kell hasonlítani, mégis a Ray kamerája nyer.

    Valószínűleg a Ray-t sokkal olcsóbban megveheted, mint a Solát. De ha a jövőre gondolsz, szerintem a solával jobban jársz, még a kicsit gyengébb kamera ellenére is. Mégis csak modernebb, gyorsabb. Dönteni persze neked kell.

    Windows Mobile 2002-2003 -> Symbian 6.1-9.2 -> iOS 4 -> Android 2.1 - 7.0 -> iOS 13.3

Új hozzászólás Aktív témák