Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • nyuszi123456

    aktív tag

    válasz n000rbi #42510 üzenetére

    Na most a Nokia 101 azért nem egy etalon, nehéz volna pl beleszeretni. Nekem ugyan az van, de azt sem tartom kizártnak, hogy egy hajnalon bakanccsal megtaposva az árokban végzi, oly nagyon hiányzik egy két alapfunkció.

    [Sajnos a telefonkönyve és a naptára egyes tervezők szerint nem fért volna el a 8 vagy 16GB memóriakártyán, nemtom, egyáltalán minek van benne, ennyi erővel mindig bepötyöghetném kézzel is a 13 jegyből álló számsort, amit egy agyongyűrt A4-es lapon hordok mellette a zsebemben, a hátulján pedig a programjaim szerepelnének állandóan áthúzkodva, javítgatva]

    A c101 nem lehet öregebb, mert a Nokia 101 már eleve aggastyánként jött a világra, fényes piaci sikerei ellenére napjai meg vannak számlálva, bizony lesz olyan titán, aki kenterbe veri, a titánok száma várhatóan millióra tart.

    Ő csupán egy stabil kétkártyás mobil egy minőségi gyárból, alapkészülék létére, és rendkívül kellemes ára létére jó kis extrákkal, mint pl mp3 lejátszás, a zene úgyis jót tesz az idegeknek, pöpec rádió, igényes kivitel. De pl nincs benne bluetooth, se internet, se kamera, ami a c1 esetében adott (bár az nem kétkártyás, ugye)?

    Szóval a c1-01 magasan veri az általam felvonultatott mezőnyt, de azért ellenőrizd le az ébresztőt, bár a Nokiák persze évezredek óta ébresztenek (csak néha kihagyják, hogy a gazdi többet pihenjen). Egyébként úgyszólván mindent tud és tök jó.

    [ Szerkesztve ]

    A csoki nem ízlik. Mi finomabb a csokinál? - A marcipán. (Vékony tejcsokibevonattal.)

Új hozzászólás Aktív témák