Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • nyuszi123456

    aktív tag

    válasz #40993792 #42492 üzenetére

    Szia,

    köszi a választ. nekem is jóval nagyobb a múltam az okostelefonok terén, mint a "sima" mobilok világában. azonban okostelefonfelhasználóként valószínűleg extrém felhasználónak minősülök (az egyik mobilarénás rendezvényen a HTC annak minősített), mert amire képesek, arra fel is használom őket. főleg irodai bravúrokra vetem be őket, bár mostmár sok multimédia igényemet is képesek lennének kielégíteni. de nem ez a legfontosabb, mert a kis laptopok manapság olcsók lettek, és még mindig sokkal alkalmasabbak dolgozni, mint bármi más.

    a pda-k hamar túlvállalják magukat.

    végül nálam nélkülözhetetlen volt a parányi számítógép, ami akkora, mint egy iPhone, de asztali rendszert futtat. megvettem, és többé nem kellettek a pda-k.

    ekkor váltottam Nokia 6120-ra, ami 3 évig tökéletesen ellátta a feladatát, persze számtalan előlapcserével, állandóan karbantartva, de nagy barátok voltunk.

    mostmár kétkártyás modellre lenne szükségem, és a legfontosabb funkcionalitásokat lentebb felsoroltam, amiket elvárnék az új készüléktől. ha létezne 6120-e51-e52 kétkártyásként, talán maradnék őnála. de nem mindenhez ragaszkodom, amit ő tud (lásd lentebb a listát)

    Tudtok javasolni egy alkalmas készüléket, ami teljesíti a lenti elvárásokat, dual sim kivitelben (az aktív üzemmód egyelőre nem elvárás)?

    A csoki nem ízlik. Mi finomabb a csokinál? - A marcipán. (Vékony tejcsokibevonattal.)

Új hozzászólás Aktív témák