Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ayg0

    senior tag

    először is köszönöm a sok választ.

    #15142, #15143

    a nokia- t kerülném ha lehet, csak rossz tapasztalatom vele. két évvel ezelőtt az ősre tukmáltam egy 6070-et, amit azóta nagyon megbántam. nem egyszer kiestek a billenytűi, többször megszakad a hívás és megszűnik létezni a mikrofon, így nem hallom mit mond a másik stb... az eddigi leggyengébb készülék amivel találkoztam. az E és N szériás termékek valószinűleg jobbak, de nem az én pénztárcámra szabták őket.

    #15146

    30k+ max 40.000-ig. de maradnék 30 ropi környékén vagy inkább az alatt. a lehetőségek pedig erre a listára korlátozódnak, ugyanis eldőlt közben, hogy t-s lesz a köv előfizu is (2 év hűséggel).

    #15147

    csak kérdezek, nehogy hülyeséget csináljak és befürödjek a vásárlással. online stream-et (rádió) gondoltam hallgatni a 705-tel, de ezekszerint w595-tel is lehetne? a dnla meg csak az ezzel a szabvánnyal kompatiblis eszközök kommunikációjára szolgál? bocs, de h*lye vagyok ehhez. :B

    "A Celeron egy olyan gyár ami az Intelnek készít olcsó, megbízható processzorokat, ezért felesleges a Pentiumokért plussz pénzt fizetni."

Új hozzászólás Aktív témák