Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Recyclicator

    csendes tag

    válasz rszp #17609 üzenetére

    Bocsánat, hogy nem lényegretörőbben igyekeztem fogalmazni.
    SCSI csatolású CD íróim vannak (Yamaha, Plextor). Szeretném ezeket is szerephez juttatni. Éppen ezért nem teljesen játék amin gondolkodom. De az valószínűleg vágyálom; hogy találok hozzájuk külső házat, USB 2.0 csatolófelülettel. Ráadásként olcsón.
    Igyekszem a továbbiakban nem offolni, avagy másokat zaklatni ilyen hülyeségekkel.

    Nem a mozgathatósága a lényeges, de csak muszájból lépnék vissza egy asztali gép felé. Tudom, lefutott technika. Alkalmanként Audio CD-ket szoktam írni, a lehető leglassabban. Még lehet kapni megfelelő nyersanyagot, folyamatosan tartalékolok belőle. Ehhez van egy 52X IDE Plextor íróm (nem Premium). (Zenét manapság, fejhallgatóval és külső hangkártyán hallgatok laptopon. Az összeszedett lossless mellett, a gyári sajátjaimat is grabbeltem...részben megosztva. Nagyritkán jut szerephez a szomszédbosszantó Quad 405.)
    Évekkel ezelőtt láttam párhuzamos portra köthető SCSI-s külső házat. Talán, ilyet még tudok szerezni....Ami a keresést nehezítette : az irányt némelyik forgalmazó keverte. Ugyanazt jelentette az IDE to SCSI min máshol a SCSI to IDE. Ezekkel kezdtem a keresést. Talán megélnék egy olyan átalakítóval is; ami a SCSI-s optikából IDE-set csinál. A külső házam látszólag IDE-s optikát is képes lenne fogadni. De az eszköz puffere -ImgBurn- kóvályog, a SATA-s írók ellenében.
    Köszönöm a segítséged, végignézem !

    [ Szerkesztve ]

    Pálinkában ázott májjal. Küllők közé szorult lábbal. Vajon meddig bírom , háton? Útközépen fekve, nyáron. P

Új hozzászólás Aktív témák