Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • AthlonXP

    őstag

    válasz kicsirigó7 #14147 üzenetére

    Ha van filmed lemezen kiírva és mindenképp a gépen akarod megnézni, de zavar az optika zaja, akkor fel lehet másolni a gépre úgy megnézni azon a HDD-ről.
    ( Nyilván nem kell felmásolni a gépre a lemez tartalmát, ha nem zavar az olvasó hangja, meg egyébként is, ez csak egy lehetőség... )

    Ezt írtam fentebb. Ezért nem értem az USB-s dolgot, amit te írtál.
    Én a gépen való filmezésről írtam, nem az asztali lejátszóról. Az asztalinak amúgy sincs hangja, be is ba... ha lenne neki! :)

    Azt meg nem tudtam, hogy ez a fordulatszabályzás itt nem sokat segít, igazából már pár éve nem használtam, nem volt rá szükségem. :B

    Az asztali lejátszómon egyébként van USB bemenet, amit használok is pendriveommal, viszont itt ő csak avi, jpg, bmp, mp3, wma fájlokat tud lejátszani. Így pl. DVD formátumú filmeket már ki kell írnom RW-re, hogy azon meg tudjam nézni őket, ezért is kellett cserélnem írót, mivel az LG már nem nagyon akarta őket megírni. De erre a célra nekem tökéletesen megfelel ez a kis Sony, annak ellenére, hogy az alig használt Sony DVD+RW-met poháralátétnek használhatom mióta ezt megvettem, mert nem hajlandó azt felismerni vagy megírni. Hogy mi a baja vele azt nem tudom, de hát ez van. Viszont a TDK szintén pluszos RW-t azt kezeli gond nélkül. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák