Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Flashget

    félisten

    válasz Niczo #13096 üzenetére

    No kiderült a hiba a rendszeremnél volt.
    A turpisságra kicsirigó7 rákérdezett milyen modba telepítettem a rendszert. IDE, RAID vagy ACHI? Mondtam IDE..de szerintem ez az író megpusztult..de elöbb próbáljam ki másik gépben hátha valamilyen szoftveres ütközés van nálam.
    Fogtam a LiteOn 624 B írót (GL27 fw-vel) beraktam egy másik gépbe ami ráadásul nforce4 chipsetes. Ott ráküldtem még1x a GL27-t exe-t majd 16x írással megküldtem egy verbatimot és megírta hiba nélkül. A mínőség most másodlagos volt.
    Majd fogtam és visszaraktam az én gépembe.
    Az se tudtam hirtelen mi az ACHI..aztán beugrott..anno nem tudtam telepiteni az xp rendszert mert az IDE-s vinyómat nem látta a BIOS sem. Most hogy utána olvastam mi is ez a cikkben benne volt annak idején az alaplap gyártók ACHI beállítással adták ki a lapokat (már amelyik tudta)
    ezt olvastam a témában
    Nekem Asus P5Q van és abban van ez a lehetőség.
    XP esetében csak így tudtam rendszert rakni IDE modban mert az xp nem tudta még kezelni az ACHI-t (a vista már igen de nekem sosem volt vistám).
    Most hogy már win7 van bő 1 éve el is felejtkeztem erről. IDE modban raktam a rendszert de már satás vinyóra. Pio 215D írónál nem tesztelgettem megirtam a lemezeket aztán ennyi.
    De most van már samsung..megírta a lemezeket ez is, de gyengébb eredményt prezentált mint kicsirigónál.
    Aztán lett a LiteOn 624..megírta a lemezeket ugyan, de elég gyengén gondoltam majd az fw segít rajta.
    Kijött az új fw ráküldtem az író meg mindent elrontott bármilyen sebességen írtam. Kiakadt 6x vagy 16x sebességen mindegy volt philips, verbatim.
    A satás vinyót átraktam a narancssárga csatlakozóba a BIOS-ban ACHI-ra kapcsoltam a gép bootolás után felpakolt egy csomó drivert az ACHI-hoz és az írókhoz is, restart és jött a tesztelés.
    16x írással megküldtem a két Maxell tipust az F1 és F16-ot is. Gondoltam ha ezeket megírja, hogy nem akad ki megint 47% körül akkor jó.
    Nem akadt ki :)

    [ Szerkesztve ]

    Realme GT Master Edition

Új hozzászólás Aktív témák