Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kicsirigó7

    senior tag

    válasz MBalu0001 #11833 üzenetére

    Jelen! :)
    Lite on 624-esről? Én annyit tudok hogy ez egyszerre Lightscribe és LabelFlash képes.
    Tehát mindkét formátumon tud képet égetni.

    asus p5pl-2-es lap 4 db Serial ATAII (3Gb/s) csatlakozóval rendelkezik.Tehát nem jelent neki gondot,akármelyik új Lite-on- Plextor-(NEC SonyOptiarc) adattal való kiszolgálása.
    Ez csak a régebbi Serial ATA (1,5Gb/s) csatlakozóval rendelkező alaplapoknál jelent gondot.
    De nem is a sebesség, hanem az elavultabb Chip-szettek miatt. Ezeknél érdemesebb IDE-s írót választani. HDD-ből nyugodtan lehet használni Satásat, mert az visszafelé is konvertibilis.

    Lite On 324 vagy 424 ? Ezeket sajnos elég nehéz kifogni hogy valóban Lite-on belső legyen bennük. Nagy valószínűséggel Sony Optiarc-kot kapsz, csak drágábban :)

    Ha tesztképes RW-t akarsz vásárolni, akkor Lite-on iHAS 524 A, Asus 24B1ST, Asus 24B1LT a lehetőség. Ezekkel jó minőségben is tudsz írni. Vagy még a Plextor PX-880SA.

    Sajnos a plex PX-890SA, vagy az új Asus 24B3ST-LT , még kiforratlan firmware miatt, nem ajánlottak.

    Nec 7263? Ha nem akarsz tesztelgetni, akkor egy jó választás. Olcsó,könnyen beszerezhető. Nagyon szépen sütögeti a normál lemezeket. Nonem DL-lemezre finnyás, ezért erre a célra csak Verba vagy Ricoh DL.

    Lehet kicsit hosszan írtam le, és nem is kérdeztél ennyit? De így érthető minden, és kevés kérdésre nincs meg benne a válasz. :)

Új hozzászólás Aktív témák