- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós kamerák
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amazon Kindle
-
PROHARDVER!
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz HalasKYO #20085 üzenetére
nem nagyon van fotós bolt ahol meg lehetne tapogatni a gépeket
Akkor kerekedj neki és tedd meg. Hacsak nem szeretsz üzletelgetni, úgy belefér a képről meg topikból való vétel is. Sokadszorra nekifutva már kb sikerült összehoznom nekem is, pedig 5 perces hatósugáron belül volt MM meg márkaboltok tömkelege.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
MC Pite
veterán
válasz HalasKYO #20085 üzenetére
Szerintem excel, tesztek, youtube, dpreview, és az A5000et mérd az A1-hez.
Ne feledd a kiegészítőket (obik, vakuk, mikrofon/távkioldó, egyéb amire szükséged lehet) sem...
Rendszerben mi áll közelebb az igényeidhez, képe, sajátosságai, obijai melyiknek szimpibbek, mi az a szint amit vársz tőlük, meg tudsz/akarsz fizetni.
Sonynak kevesebb gyenge pontja van, kiegyenlítettebb; szeritem. De innen már a te preferenciád számít, nem a miénk, egyik sem rossz gép, más előnyökkel, hátrányokkal, amiknek a nagyját már tudod.Vagy EPL5/G6 harmadiknak, ha a kettő közül egyiknél sem érzed hogy megfelelne.
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest