Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Héraklész

    junior tag

    válasz t256 #90714 üzenetére

    Az emberek többsége nem tudja, hogy billentyűzet terén kusztomizálni illik. Csak egy jó billentyűzetet szeretnénk vásárolni mindenfélre hacacáré nélkül. Fejhallgatót sem építek, tabletet sem és a rubik kockát is készen veszem, nem akarok ezen változtatni, ha nem muszáj.
    Sajnos nincs raktáram, nagyobb heyiségek erre, így nem tárolhatok alkatrészeket évekig, hogy majd egyszer talán valamire jó lesz, szóval minden extra dolgot dobok ki a kukába.
    Rossz érzésem lenne, ha előttem egy német kiosztású billentyűzet lenne vagy felesleges billentyűzet(darabok) lennének a polcomon.
    Hogy hogy néz ki az otthonom, milyenek a színek stb. fontosabb mint a "gépelési élmény".
    Ez utóbbi is lényeges persze, de nem az előző kárára.

    Ezenkívül tudatosan nem akarok belebolondulni egy-egy tárgyba, nem akarok fétist csinálni holmi eszközökből. Mondanám, hogy szerintem az szánalmas, de nem akarok megbántani senkit. Csak jelzem, hogy más hozzáállás is van, mint a "hardcore" és nem azért, mert "kezdő" valaki, nem is akar haladó lenni.

    A gazdasági része meg rémisztő. Durva, hogy nem éri meg magyar billentyűzetet gyártani ma, amikor biztosan többet el lehetne adni belőle, mint a 90-es években, amikor igenis voltak jó magyar billentyűzetek...

Új hozzászólás Aktív témák