Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Molydeus

    senior tag

    válasz knoxhu #86523 üzenetére

    Adná magát a nem LP verziók, a K2 Pro és a K10 Pro, de ezek is a kékes kupakokkal jönnek ISO-ban. A K10 Pro-ból az afternek van/szokott lenni gyárilag magyar kupakos verziója. A kettőből én inkább ezt javasolnám, mert a normál magasságú K Pro-knál a LED a kapcsoló alsó felén van, a külön megvehető átvilágítós magyar kupakkészletekben (mindben, nem csak a Keychronnál) pedig felül lenne.
    Ugyan emiatt nem javasolnám a V1 (75%) és V6(100%) verziókat, mert azok is "délre néznek".

    Egy másik lehetséges út a magyarításra Keychronon belül az egy sima, nem Pro K ISO verziója, amiből csak 75%-os van az igényednek megfelelő, a K2 és erre viszont jó az afterék féle átvilágítós magyar készlet. Amit veszítenél a Prohoz képest, az a programozhatóság, a jobb stabilizátorok és a gyárilag beleépített hangtompító rétegek. Ha egy hot swap-os verziót nézel (a sima K-kból van forrasztott is), akkor a stabokat és a hangtompítást utólag házilag is meg lehet csinálni, de ez idő és költség.

    A Keychron webshopon itt keresd az ISO billencseket (most éppen 75 és 100%-re szűrve): [link]

    Afteréknál megtalálod a bill.-eket, a az átvilágítós magyar kupak készleteik pedig itt vannak: [link]

    Viszont ha már ráléptél az igények priorizálásra, akkor az átvilágítást elengedve is javulnak a lehetőségek, a magyar felirat nélkül pedig egy világ tárulna ki. :)

    szerk.: Meg azért van élet a Keychronon kívül is. Ott vannak az Akko-k, amik ugyan nem programozhatók (100%-on nem olyan fontos, de 75%-on is lehet élni nélküle), cserébe tudnak jő dedikált 2.4Ghz-es wireless-t, nem csak bluetooth-t.
    Vagy a nem átvilágítós, de soha el nem kopó magyar feliratos PBT kupakokkal ott vannak a Varmilo V"akármi"109-esek, ami a dobozból kivesz használ kategóriában az abszolút legjobb minőség.
    És még biztosan jönnének ötletek.

    M.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák