Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dqdb

    nagyúr

    válasz PROTRON #86370 üzenetére

    Gondolok arra hogy ha lesz vezetéknélküli egerem és billzetem egyszerre, akkor elég 1 db?
    Nem vagyok benne biztos, hogy az operációs rendszerek kezelnek egyszerre több BT adaptert egyáltalán. Saját vevős megoldásnál sem lenne rá szükség, csak egyszerűbb szoftveresen az 1-1 kapcsolatot implementálni, ennek nem gamer egérnél inkább szoftveres, mint hardveres okai vannak (gamer perifériánál szoftveres és hardveres is lehet).

    A sávszélességgel nem lesz probléma, nevetségesen alacsony mind egy egéré, mind egy billentyűzeté. Szaggatás akkor fordulhat elő, ha egy 2.4G router a közelben telibe találja azt a sávot, amit ezek az eszközök használnának, de az ritka, ilyenkor a routert kell lebeszélni arról, hogy azt a frekvenciasávot használja.

    Mindenesetre akár billentyűzetről van szó, akár egérről, érdemes saját vevőset használni, mert a BT 125 Hz-re van limitálva, míg egy normális billentyűzet és egér 1000 Hz-et tud mind kábelen, mind saját vevővel (vagy többet egészen 8000 Hz-ig). A saját vevő másik előnye, hogy az a gép bekapcsolásától kezdve él, nem csak az OS betöltődésétől (BIOS-ban matatás például).

    tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek

Új hozzászólás Aktív témák