Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dqdb

    nagyúr

    válasz Throme #86283 üzenetére

    A klasszikus felépítés nálam klasszikus anyagú, azaz nylon házas kapcsolót is jelent, aminek mélyebb a hangja, nem pedig polikarbonát házasat, mint a Varmilo EC sorozata, aminek szerintem kissé éles hangja van.

    Amúgy érdekes ez a magasabb hangszín dolog is, úgy vettem észre, hogy nekem számít az is, hogy mi okozza: ha a kapcsoló maga, akkor nem igazán tetszik és próbálom elkerülni, de például a doubleshot ABS DCS kupakok úgy hoznak be némi magasabb hangszínt a billentyűzet hangjába, hogy azt mégis kellemesnek találom. Ha pedig rugópengés miatt vannak magasabb frekvenciás zajok gépelés közben, akkor attól finoman szólva is a falra tudok mászni.

    mégis van akinek nem jó
    Igen, bár vannak objektív dolgok, de ez a műfaj eléggé szubjektív is tud lenni. Az elmúlt 3-4 évben hat olyan vásárlásom biztosan volt, amit utólag mellényúlásnak neveznék, pedig egy kivételével mindegyiket alapos utánjárás előzte meg (annál az egynél az a mókás, hogy tapasztalatból tudtam, hogy jó lesz, csak időközben megváltozott az ujjaim ízlése, és ez utólag derült ki). Ez van, ha kísérletezik az ember mindennel (kiosztás, belső felépítés), de még nincsen meg a tapasztalata, hogy tudja, mi fog nála működni. Ezek között volt olyan, ami 2 hét után adtam fel, volt olyat, amit 2 nap után, és volt olyan is, ami csak 2 percet kapott összeszerelés után, mert látszott, hogy abból soha nem lesz nekem megfelelő.

    [ Szerkesztve ]

    tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek

Új hozzászólás Aktív témák