Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dqdb

    nagyúr

    válasz t256 #86208 üzenetére

    Keychron Q2-nél az normális működésre jellemző, hogy Windows indulásakor a bejelentkező képernyőn nem érzékel billentyűleütést? Csak úgy tudom beírni a jelszavamat, ha előtte kihúzom, majd visszadugom a kábelt.
    Nem normális, próbáld meg másik USB portba dugva. Az az érzésem, hogy a mostani port állandóan áram alatt van, és nem fut le valami inicializáció.

    Más kérdés: a 60%-os vonalat erősítve a Tsangan layout-ról van valakinek tapasztalata? Honnan érdemes elindulni, ha építeni akarok egy ilyen billentyűzetet is.
    Tsangan + osztott jobb Shift a legjobb 60%-os kiosztás szerintem. A 7u space miatt szimmetrikus, és a Shift jobb oldalára kerülő Fn sokkal jobb helyen van.

    Case keresgélés közben többször találkoztam acryl anyagúval. Ez jónak számít? Azt értem, hogy szépen átvilágít rajta az RGB, de ha elejtem, nem reped vagy törik?
    Reped (akár ejtés nélkül is valamilyen feszültség hatására), törik, karcolódik és sárgul, bár ugyanez részben igaz a méregdrága CNC-zett polikarbonátra is (az is sárgul, de csak komolyabb leejtésre törik és a karcolódás eltüntethető). Az akril amúgy jó alapanyag, ha stacked acrylic házat építenél, mert eléggé olcsón lesznek színeid és eléggé rugalmas anyag. A CNC-zett akrilt én kerülném.

    tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek

Új hozzászólás Aktív témák