Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • [Prolixus]

    addikt

    válasz slam99 #86003 üzenetére

    Olyan 18mm a "standard" billentyűzetmagasság a ház alsó szélén (bár néha nem egyértelmű, hogy mit mérnek pontosan a gyártók), de ettől laposabban induló billentyűzetet normál MX kapcsolókkal nem nagyon fogsz találni.

    Kupakokból meg van alacsonyabb profil, mint a Cherry profil (a KPRepublic szett is ilyen), csak éppen magyarul nincs. Szóval minden igényedet valszeg nem lehet majd kielégíteni.

    Így én is javasolnám a csuklótámasszal megbarátkozást, annak ellenére hogy írod azért az sem oldja meg majd teljesen a problémát.

    Pre-lubed silent tactile switch nem sok van elvileg. Anno én is keresgettem, mert silent tactile vonalon mozgok én is, és hát törelmem az nincs lubozgatni már nekem se, de csak a Deep Sea Silent Pro Whale volt (anyám, hosszabb neveket nem tudnak kitalálni?!) meg a Silent Cream Yellow Pro.

    Én amúgy úgy látom a KPRepublic szettből mindegyik részcsomag elérhető amúgy: [link]

    Színes mod-ot bármit tudsz venni rá, ami cherry profilos, bár a betűtípus/vastagság/méret nem fog pontosna egyezni, úgyhogy picit el fog ütni - bár a KPRepublic szettnél ez alapból adott, mert az alfák betűi sokkal nagyobbak mint a mod-oké...

    Amúgy ha végül U4 meg a KPRepublic szett mellett döntenél (bár elég ronda szegényke), dobj rám egy privátot, lehet mindkettőből lenne eladó...

    [ Szerkesztve ]

    I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando

Új hozzászólás Aktív témák