Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mave13

    őstag

    válasz nyunyu #86021 üzenetére

    Biztos ez is nagyban megszokás kérdése.
    Amikor az MM-ben próbálgattam a billentyűzeteket mindegyik red nagyon könnyen megindult, amikor nem feltétlenül akartam akkor is. Persze, ott azért sem az idő, amíg próbálgattam, sem az álló helyzet nem volt ideális.
    Ezért kezdtem először kék kapcsolókkal, mert ott nagyon határozottan érezhető a lenyomás.
    De aztán úgy gondoltam, hogy próbát teszek valami kicsit keményebb lineálissal, és azt kell mondjam, nagyon bejött ez a Gateron pro yellow.
    Alapvetően nekem is az az optimális, ami nehezebben indul meg, a bottom out annyira már nem érdekel, csak véletlenül ne nyomjam le, amikor nem akarom. És nem hittem volna, de 5 gramm is számít.
    Hajlamos vagyok a billentyűzeten pihentetni a kezem, amikor épp a leletezendő képet nézem a monitoron, és ha épp nagyon belemerülök valamibe, nem szeretnék random karaktereket a leletben, mert nem elegáns.

    De, nem zárom ki, hogy a későbbiekben majd teszek próbát mondjuk valami silent red-nek megfelelő kapcsolóval, és még az is lehet, hogy tetszeni fog, ki tudja. Úgy látom, ez is egy folyamatos fejlődés, és a billentyűzet is alakítja a felhasználót, nem csak fordítva.

    Icewolf || kósza ||

Új hozzászólás Aktív témák