Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • -Skylake-

    addikt

    válasz Dr. Akula #85827 üzenetére

    "Az egyetlen oka hogy a billentyűzet még ma is úgy néz ki ahogy 100-40 éve (attól függ honnan számítjuk), hogy nem találtak még ki jobbat."

    ez reszemrol is ennyi. marmint, ize. amikor valami nem jo azt "kikenyszeriti" a piac, hogy valtozzon. pl egy laptop, egy hordozhato gep se vastag, se nehez nem lehet, mert akkor a hordozhatosaga serul. ezert egyre konyebb es egyre vekonyabb laptopokat gyartottak ahogy haladt az ido, mert ez volt az igeny. a logikai teljesen ugyan az, ha barmi problema lenne "a" 'sima' layouttal, akkor egyre inkabb nem olyanok keszulnenek. aztan valahogy megsincs mondjuk egyetlen laptop sem az egesz bolygon (!) amin ne ugy nezne ki a billentyuzet mint barmelyik masik laptopon a bolygon (!).
    en nekem aztan abszolut nem gond, ha valaki azt mondja neki ez nem szimpi, de azert ez maradjon mar meg egy egyedi hobort es ne adjuk elo azt, hogy minden bill hulyeseg ami nem valami teljesen, minden negyzetmilimiteren kulonbozo dolog attol, amit az egesz vilag billentyuzetkent ismer es hasznal X evitzede... okkal nez ugy ki egy billntyuzet kiosztasa ahogy, nem azert mert mashogy ne lehetne legyartani. csak megvenni nem veszik meg ha mashogy gyartod, mert nincs funckioja a mashogy gyartasnak. az nem piac, hogy egy orszagban van egy forum amin van 3 ember aki 20 billentyuvel hasznal valamit irasra ugy, hogy egyebkent az ABC-ben is tobb a sima betu, es akkor meg szamokrol, sepcialis irasjelekrol, sepcialis karaktekrol nem is beszeltunk.

    valahol azert eleg fura egy billtenyuzetes SZAKMAI topikban arrol olvasni, hogy valaki direkt (!) olyan billt hasznal amivel konkretan nem tud irni, ha irni akar vele akkor chatgpt-be masolja a szoveget eloszor, hogy ki tudjon jonni valami amivel kepes megadni helyesen a nevet ha rendelni akar hazhozszallitassal egy pizzat. azert az kicsit eros...

    [ Szerkesztve ]

    "Those who would shave the beard for pussy deserve neither the beard or the pussy." - Ben Franklin, probably

Új hozzászólás Aktív témák