Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DRPCDoki

    tag

    válasz DRPCDoki #85559 üzenetére

    Tudtok ajánlásokat adni és/vagy irányt mutatni, hogy mely billentyűzetek lehetnek ideálisak? (A 3. pontban levő USB lecsatlakozás és elektronikus problémákon egyelőre úgy tűnik ugorhatunk. Azt élhető szintre hoztam és a valós, hosszú távú megoldás is érkezik.)
    (Az USB újracsatlakozás/fagyás jelenséget megszüntettem tegnap azzal, hogy az egeret direktben a laptopba dugtam a billentyűzeten levő USB helyett. Az egyéb problémák még élnek. Nagyon úgy tűnik, hogy a statikus elektromosság okozza őket. Már rendeltem egy ESD csuklópántot. Korrában én is arra jutottam, hogy ez a legegyszerűbb és legolcsóbb megoldás.)
    nyunyu: A gyalogló padon levő kijelző sajnos érintő kijelző is és rosszabb napjain időnként néha néha automatikusan kapcsol. Esélyes, hogy statikus elektromosság okozza ezt a hibát is. Van ötleted esetleg, hogy hogyan lehetne kivédeni ezt? A képen látszik az érintő kijelző: https://www.treadmillreviewguru.com/wp-content/uploads/2022/11/WalkingPad-C2-Treadmill-LED-Panel-1.jpg. (Igazából van rajta gyerek zár funkció, ezért ha a svájci labdán ülök, akkor gyerek zárba teszem a gyalogló padot, így nem baleset veszélyes. Maga a kijelző pedig már le van ragasztva, hogy ne ontsa a kék fényt, főleg hogy az asztaltól amúgy sem látom magát a kijelzőt, kikapcsolni pedig nem lehet.)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák