Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • [Prolixus]

    addikt

    válasz Molydeus #83017 üzenetére

    "Az egyetlen gondom velük a színsémáik. Lehetőleg fehér alfákat választanék, de a mentát leszámítva mindnek fekete a feliratozása, ami csak a legegyszerűbb BOW-ban tetszik"

    Csak hogy megértsem: Nem csak az kell, hogy fehérek legyenek az alfák, de a fehéren a feliratok sem lehetnek feketék? Megnyugodtam, hogy van aki még nálam is jobban picky. :D

    Nekem ez speciel tökre bejön, ha sötét mod+világos felirat és nagyon világos alfa+sötét (akár fekete) felirat. Feliratoknak nem kell hogy meccseljen, lényegesebb hogy a kontraszt jó legyen.De persze ez nyilván szubjektív.

    Más: Ezt at MTNU profile-t berendelte végül valaki? Elég húzos. Nem hiszem hogy bejönne, lévén alacsony profil, de a formája kialakítása miatt érdekelne, csak a színek nagyon uncsik. Állítólag ha lesz R2, ott többféle színséma lesz, meg több minden egy base kit-ben, persze gondolom még drágábban - Matt3o videója alapján. Ami megcsapta a fülem, hogy szerinte tévhit hogy PBT vonalon nem lehet harsány színeket csinálni? És mutogatott nagyon élénk sárgákat. De eddig tényleg az volt, hogy ha PBT és élénk alapszín akkor revers dye-sub volt nem sima dye-sub. The az MTNU kit meg ugyebár double-shot, szóval ott anyagában kell színezni a műanyagot, nem festeni. Akkor ez most hogy van, lehet anyagában színezve is élénk PBT színeket csinálni mégis?

    I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando

Új hozzászólás Aktív témák