Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dqdb

    nagyúr

    válasz [Prolixus] #78675 üzenetére

    Hát igen de ilyet nem nagyon lehet kapni EU-ban, Eloquent Clicksnél láttam csak.
    Nem csak a Geon féle létezik, és ahogyan írtam, eddig mindegyik 1,2 mm-es nyákkal szerelt billentyűzetemhez járt shim, nem kellett külön venni. Amúgy a Durocknak (legalábbis a V1-nek) megvan az a furcsa jellegzetessége, hogy más stabilizátoroktól nem megszokott módon shim nélkül is tökéletesen használható 1,2 mm-es nyákkal.

    Míg az 1,2 mm-es nyák már hosszú évek óta velünk van (az első ilyen billentyűzetemet 3,5 éve rendeltem, és messze nem az volt az első a piacon), addig az 1,2 mm-es stabilizátor egy alig több, mint 1 éve létező dolog, az IKKI68 Aurora R2-ben jött ki a Wuque ilyennel és őket követte a TX.

    De most nézem csak hogy a TX clip-in. Az nem hátrány inkább? Cherry-ből is clip-int akartál volna venni, ezek alapján nem úgy tűnik?
    Nem hátrány és igen, Cherryből is clip-int vettem volna. A clip-int azért szokás utálni, mert ki tud ugrani a nyákból, amikor kupakot feszegetve szeded le róla, de általában eléggé könnyen vissza lehet pattintani és a kupakot sem muszáj vadember módjára leszedni. A TX-nél ráadásul tartozik egy mini ék, amivel a clip-in lábait ki tudod ékelni, így nem fordulhat elő ez a kitépéses baleset.

    tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek

Új hozzászólás Aktív témák