Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vlevi

    nagyúr

    válasz Interceptor #7663 üzenetére

    Az már nagyon régen lehetett, a 27MHz-es ketyerék ilyenek. Az, ami 2.4Ghz-en üzemel, azokkal általában nincs ilyen baj. Legalábbis a Logitech, Microsoft cuccokról tudok nyilatkozni.
    Én a Logi mk250-et próbáltam, tényleg tudja a 8-10 méter körüli hatótávot. De a Microsoft 3000 is hasonló, a szomszéd szobából még simán megy.

    A kettő közül most én a Microsoftot javasolnám, hosszú gépelésekre szerintem kényelmesebb a Wireless 3000, Wireless 800, Wired 600, mint a Logitech olcsóbbjai. Van összehasonlítási alapom, van itthon egy Mk250 is, az nagyon hasonló mechanikával rendelkezik, mint az Mk320, de a Wireless 3000 (amiről most írok), sokkal jobb.

    A Logi k360-ról nem tudok nyilatkozni, az már más fajta, nem olyan, mint az mk250. Jobban hasonlít egy laptop billentyűzetére. Első ránézésre aprók a gombjai, de ez megtévesztő, mert a felülete pont akkora, mint egy rendes billentyűzeté, de mivel nem trapéz alakúak a gombok, ezért a két gomb közötti hézag pont akkora, mintha a hagyományos trapéz alakú billentyűk összeérnének. Mediamarktban összehasonlítottam, a Logi K360 a felső sor nullától backspace-ig pont annyi helyet foglalnak el, mint bármelyik átlagos billentyűzet. Viszont nincs a helyén a Home-End-Ins,... gombok, jól el van dugva, ezért tud sokkal keskesnyebb lenni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák