Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • micafighter

    nagyúr

    válasz nakos1212 #69210 üzenetére

    Az említetteken túl nekem még ez jutott eszembe:

    [link] Lehet ilyet kapni, ez egy wireless forrasztós plate. Van belőle hotswap is, de az csak ANSI. A forrasztosbol lehet millmaxal csinálni ISO hotswapot egyszeri forrasztással, viszont ez még csak a PCB, akkor ehhez nézni kell egy platet még és egy kompatibilis házat, ott a linken említve van pár:

    KBD75 v1-v3.1
    D84
    Tofu84
    XD84

    EU-n belülről is be tudod szerezni keygemtol: [link] ott valószínűleg találsz hozzá házat és platet is. Mivel wirelessrol beszélünk, kérdés még az akksi. A keygemnél a PCB mellé adják az akksit is, az is benne van az árban és a leírás alapján a lapos akksit ami elvileg minden házzal kompatibilis.

    Ez a vonal több időt meg energiát igényel mint a K2 illetve a keretedbe nem tudom belefér-e, de az eredmény (a választott háztól függően) is jobb lenne a K2nél.

    Ha halk taktilis kapcsolót keresel, akkor a Gazzew Boba U4et és a Durock Shrimpet én is tudom bátran ajánlani. Az általad emlitett Zilent is nagyon jó kapcsoló szerintem, de a Shrimp van nekem mellette és nehéz megmondani melyik-melyik. A Zilent igen drága kapcsoló, a Shrimp olcsóbban hozza 95%ban ugyanazt.

    Még azt hozzá tenném hogyha játszanál is a billentyűzettel, akkor játéktól függően fontos tényező lehet az input lag, és abba a bluetoothos megoldások gyengébbek szoktak lenni. De ilyenkor persze lehet pl a BT helyett kábellel használni a billentyűzetet amig játszol.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák