Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mr K

    senior tag

    válasz Csandi #65012 üzenetére

    Nem az volt az állítás, hogy nincs numpados (100%-os) billentyűzete a Keychron-nak, hanem hogy nincs külön megvásárolható numpad (20%-os), amit pl. egy 75%-os billentyűzet mellé odatehetnék bal oldalra. Vagy nekem az is jó lenne, ha egyben van csak ne jobb oldalon legyen, mert végtelen messzeségbe kerül a hanyattegér.

    (Amúgy talán már 10 éve 75%-os billentyűzeteket használtam (mint a K3), és nagyon kényelmes, mert minden "közel" van, alig kell mozgatni a jobb kezet. A numpad nem hiányzott, mert Fn gombokkal megvolt (pl. kódot beírni, nagyítani, vagy Total Commander-ben csoportos kijelölést csinálni.) Most kényszerből vettem egy K780-at, ami sok szempontból nem tetszik, pl. sokkal többet kell "hadonászni" (már a kurzor mozgató billentyűk is "messze" vannak, hát még az egér.) Az ideális kiosztás szerintem Freestyle 2-é, csak a két részre bontás nekem felesleges nyűg. Meg hát az ára...)

    ''The third planet is incapable of supporting life. Our scientists have said there's far too much oxygen in their atmosphere.''

Új hozzászólás Aktív témák