Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • luks

    kezdő

    #62100 Domonkos:
    Üdv a klubban! :D De mik azok a stabrudak? Ez az egyetlen tuning, amit a CK550-el el lehet végezni? (Keycap cserén felül.)

    #62111 Domonkos:
    Régi álmom egy Vortex Core. 40%, Dye Sub PBT, csak is MX Blue-val.

    Időközben kérdések merültek fel bennem.
    1. Olvastam valahol a topicban, hogy bizonyos billentyűzetek gombjainak van egy fajta mozgása. Értsd, az ujjamat rajta tartom egy gombon, finoman körkörösen mozgatom, a gomboknak van egy ~0.5-0.7mm-es kilengése. Nem direkt a hibákat keresem, de amikor gépelek rajta, akkor feltűnt, hogy kis túlzással lötyögnek a gombok. Ezt ha jól emlékszem (lehet hogy rosszul emlékszem), a kapcsolóra fogta valaki (nem tudom melyik billentyűzet volt). Mi ennek az oka? A kapcsoló? A Gateron ilyen? Vagy a billentyű?
    2. Most semmit nem szeretnék cserélni rajta, de később lehet elgondolkodok PBT keycap-eken. Hol lehet magyar keycap szettet venni? Valaki írta, hogy vannak ilyen lehetőségek.

    Észrevételek:
    1. Már tegnap megérkezett a CK550-em. A mai egy második, úgy tűnik hibátlan. Az elsőnek a bal arrow gombja nem működött.
    2. Mellettem dolgozó páromnak iszonyat hangos a barna kapcsoló is, megőrül tőle, de azt ígérte hogy megszokta. :U Felajánlottam neki, hogy neki is vehetünk egyet, de csak idegesebb lett. :DDD
    3. Ezt a (fémes) pengető kifejezést már értem... Hogy itt csattogok az 550-el. Tudnám nélkölözni. Egyébként élvezem, hogy újra van egy mechám. Egy kevésbé ritmusos passphrase begépelésébe nem bonyolódok bele olyan könnyen.

Új hozzászólás Aktív témák