Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dqdb

    nagyúr

    [link]
    60 dollár, ANSI TKL, Kailh hotswap 5 pines kapcsolók támogatásával, a szükséges szintet elérő merevségű high profile műanyag ház (végre nem anyagspórolós floating design), SMD LED-es csillámpóni délre néző kapcsolókkal, azaz Cherry profilos kupakokkal nem lesz akadás egyik sorban sem, cserébe világítós kupaknál kevesebb fény megy át, acél plate, külön USB daughterboard (ez a custom világgal ellentétben miért nem alapvető feature a mainstream gyártóknál?)

    A plate mounted stabilizátorok nem tűnnek túl jónak, azokon pimpelni kell vagy cserélni kevésbé rosszra.

    Nem próbáltam, nem is fogom, csak belefutottam a linkbe és videó/szétszedett állapotú képek alapján eléggé jónak tűnt ezért az árért. Persze ehhez még a kapcsolók és kupakok árát hozzá kell adni.

    ------------------
    [link]
    Kerámia és terrakotta csuklótámasz, eddig még nem találkoztam ezen anyagok ilyen célú felhasználásával (márvánnyal már igen). Szerintem jó dolog a keményebb csuklótámasz (évek óta fát használok), de ezzel (és a márvánnyal) szemben van némi fenntartásom.

    ------------------
    [link]
    Geon olcsó gyárthatóságra optimalizált billentyűzete, amit próbál olcsóbbra kihozni, mint 320e KRW = 290 USD = 87e HUF (+áfa nekünk), az árban egy hordtáska benne van, a nyák nincsen, ez egy ilyen komplexitású és méretű top mount billentyűzetért nagyon jó ár. Nem group buy lesz, próbálja készleten tartani és folyamatos gyártás alatt lesz. Vendorokat nem említett, azonban mivel másik terméke elérhető lesz regionális vendorokon keresztül, ezért valószínűsíthető, hogy lesz EU-s forgalmazó is.

    [ Szerkesztve ]

    tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek

Új hozzászólás Aktív témák