Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vlevi

    nagyúr

    válasz Songo #6038 üzenetére

    "Feltétel, hogy kényelmes és EXTRA halk legyen. sokszor még gépel mikor én aludnék és a mostani egy kicsit....."

    Ja, hogy végülis magadnak vennéd :)
    Az "átverés" az az egészben, hogy a boltban böködve szinte mindegyik billentyűzet halknak mondható, de otthon, amikor tényleg lendületből használja valaki, akkor megjön a hangja. Főleg a space és enter gomboknak. A space értelemszerűen azért, mert hosszú, és általában fém merevítés van benne, az enter pedig azért, mert abban is van fém, és arra jó nagyon rácsap mindenki :)
    Mégvalami. A nők képesek hosszú karmokkal gépelni, azon semmilyen billentyűzet nem segít. Tapasztalatból beszélek, kolléganőm szokott olyan hangzavart csinálni, hogy egy profi harkály elszélgyelli magát :D

    Pl. itt van ez a Logitech Mk250 (vagy drótosban a Classic 200). Én most halknak mondanám. A gombok hangjánál nincs az a kemény csattanás, de azért ez sem 0 decibeles. Olyan szerintem nincs is. Genius és hasonlók sajnos csak nagyon rövid ideig olyan vajpuhák, mint gyárilag, nagyon hamar kikopnak és akkor már csillapítás nélkül vágódik neki a kemény műanyag a kemény műanyagnak. Ami nem csak hogy hangos és zavaró, hanem az ujj ízületeknek sem tesz jót.
    Milyen van most? Mert akkor már lenne viszonyítási alap, hogy mihez képest kell hallkabb.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák