Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Aljasvip

    senior tag

    válasz Rick3D #60084 üzenetére

    Brown G915-öt nyúzok egy hónapja, ennyi tapasztalat alapján nagyon jó billentyűzet. Én a low profile felépítés miatt vettem, valóban nem kell hozzá csuklótámasz a kényelmes használathoz.
    Két gépen használom, este az asztali PC-n vezetékkel (állandóan bedugva, így nem merül), napközbeni pedig a céges laptopon az RF dongle-lel. Ha egyszerre mennek, akkor a vezetéket kihúzva, BT-ról szoktam használni a PC-hez, egy pillanat csak a váltás.
    A szoftver egyszer megmakkant, de csak újra kellett telepíteni.

    Ami a billentyűket illeti, oldalirányba elég lötyögősek, és egyszer sikerült is kirántanom egyet egy rossz helyre tett fejhallgató kábellel. A G billentyűk a szélén az első két hétben az agyadra fognak menni, utána meg úgyis átáll a kezed. Pót billentyűket nem lehet kapni hozzá, ez elég nagy negatívum lehet neked.
    Amúgy szépen járnak, érezhető a finom taktilitás. Van egy pár (8db) pengő rugóm, de 1 héttel az észrevétele után már csak akkor hallom ha direkt figyelek rá.
    A hangerő szabályzó elég gagyi szerintem. Csak egy pörgethető henger, de nincs benne az a jól eső darabosság mint egy egér görgőben.

    Ha ez szempont, az RGB elég szuper rajta. 4 fokozatban állítható a fényerő, az effektek engem idegesítenek játék közben (de valakinek biztos szépek), de a színei nagyon szépek.

    Kb ennyi. Ha van konkrét kérdésed, akkor írd meg, hátha tudok válaszolni.

    Más: próbálgattam a switch tester-en a kapcsolókat. Tudom, hogy váló ok lehet belőle, de a blue switch nagyon megtetszett, gépelésre nagyon jó érzésnek tűnik az erős taktilis visszajelzés. Ha lesz külön szobám, veszek majd egyet kipróbálásra. :))

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák