Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • chopin42

    őstag

    válasz dqdb #56619 üzenetére

    Az alkoholos dolgot most megtanultam, első és utolsó alkalom :D
    Hát igen, a gmmk-t én is megtaláltam, de gondoltam, hogyha a "magyar iso pbt 16,7 millió rgb 10k alatt" csapatból szinte mindet kilövöm, és a keret nincs kijelölve, se a kupak, lesz néhány opció.
    Sajna a 100% az kell, vagy a tkl+(csatolható?) numpad.
    Iso jó lenne, de ha van bestbuy ansi full ,szerintem azt is megszoknám, legalább az utána következőnél már mindegy lehetne.
    Silent barna: Igazából nagyon jó a silent red, de mikor találok kéket, érzetre nagyon jó, a barna meg nem kattog, és taktilis (azt nem próbáltam).
    Tulajdonképpen kipróbálnám a taktilis kapcsolót, csak általános/játéknak kell billentyűzet, munkára nem. Tudom, hogy van silent barna, ami jó (olvastam a topikban). De igazából jó minőségű, lehetőleg nagyon csendes opciót keresek.
    Szóval: full, lehetőleg halk, lehetőleg iso, lehetőleg taktilis, világítás nem feltétel, szabvány alsó sor/jó kupak opció lehetne. Kb ez a sorrend. Minél több, annál jobb. Szép fokozatosan, alkatrészenként venném, nem azonnal kell, ha van készen, az is megfelel (de imádok bütykölni, ezért lenne jó a hotswap, hátha ki akarnék próbálni más kapcsolót, forrasztani pedig nem tudok, nincs hozzá cucc. Az majd egy következő lépés lesz ;] )
    Ez mennyire árnyalja dolgot?

    Szakmai kérdések csak a fórumban...

Új hozzászólás Aktív témák