Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kázi

    csendes tag

    Sziasztok
    Először is szeretném megköszönni a segítséget a választáshoz.
    Végül is megvettem tegnap az MK520-at.
    Eddigi tapasztalataimat megosztanám veletek, ha nem bánjátok.
    Elöljáróban annyit, hogy egy Ultra Flatről váltottam, (aki majd későbbiekben olvassa ezt)
    Átlagos logitech doboz. Zöld.
    Kinyitva szépen minden benne van.
    Én win 7 rendszert használok. Először fura volt, hogy egy pillanatig nem reagált, de egyszer csak felismerte és minden király.
    Annyi nekem furcsa volt elsőre, hogy a num locknak és a scroll locknak nincs külön lámpája( belegondolva érthető, hogy ne merítse az elemeket). Viszont a képernyőn beírja, ha váltasz, ami számomra nagyon pozitív. A Caps locknak van saját lámpája, amit elsőre észre sem vettem, de amikor láttam nagyon tetszett.
    A billentyűzet elég nagynak mondható, viszont nem csúszkál. Ahova lerakom ott marad, ami számomra pozitívum. Masszív az egész, egyedül ez a kis dísz csík mozog el egy picit a két oldalán.
    Magáról a használatról: Elsőre annyira halk volt, hogy nem hallottam, hogy gépelek.
    Azt hittem nehéz lesz megszokni, mert a flat az össze van tolva. DE NEM. pillanatok alatt megszokja az ember. Ma kellett a régivel gépelni másik gépnél és zavaróan hangos volt, ehhez képest. az F billentyű soron van 2. funkció, ami szerintem nagyon ötletes. a multimédia gombok is jól működnek. Egyetlen problémám vele, hogy a Winamphoz nem tudom használni, gondolom csak beállítás kérdése, de azt még nem találtam meg.
    Külön kiemelném, hogy a numerikus billentyűk fölött van egy gomb, ami behozza a számológépet. Ez nálam plusz pont. És helyet hakpoo még két navigáló gomb, amivel lehet a böngészőben lépegetni oda-vissza, meg egy csillag jelzésű gomb, amire még nem jöttem rá mire való :D
    Sotware-t nem kaptam hozzá, de a logitech oldaláról le lehet tölteni terméktámogatás címén.
    Az egérről annyi, hogy elalszik, ami tud egy kicsit zavaró lenni, főleg játék közben, viszont a használata kényelmes. Tényleg simán lehet bal kézzel is használni. Kicsit talán lehetne nagyobb.
    Összességében, ez egy nagyon kényelmes és esztétikus kütyü. Én ajánlani tudom, csak mindenkinek és már 12 800ft- tól hozzá lehet jutni. :)

    Remélem azoknak akik vásárlás előtt állnak tudtam segíteni.. Még egyszer kösz a segítséget.

Új hozzászólás Aktív témák