Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dqdb

    nagyúr

    válasz Dr. Akula #53182 üzenetére

    A kézikönyve alapján Fn1+WASD vagy Fn1+IJKL a kurzor, a Ctrl+→ eléréséhez a Ctrl+Fn1+A vagy Ctrl+Fn1+J kombinációt kell lenyomni.

    Emellett, amit írtál is, támogatja a QMK mod_tap funkcióját is, ami rettenetesen hasznos dolog a gyakorlatban, ekkor a jobb alsó sarokban található módosítók önmagukban lenyomva kurzorként viselkednek, míg más billentyűvel együtt az eredeti funkciójukat látják el. A leírás nem említi, hogy tud-e olyat, mint a QMK, ahol még a mod_tap blokk is képes kezelni a módosítókat, azaz a jobb Ctrl önmagában lenyomása a billentyűnek felel meg, míg a jobb Ctrl+bal Ctrl a Ctrl+→ kombinációnak.

    Magic Fn néven a Caps Lock is bekonfigurálható olyanra, hogy önmagában lenyomva az alapfunkcióját látja el, míg más billentyűvel együtt Fn1 vagy Fn2 funkcióként működik. Nálam QMK-ban hasonló beállítás fut, és a Caps Lock billentyűt nyomva tartva a jobb alsó sarok Home/End/PgUp/PgDn funkcióval bír, a bal Shift/Ctrl/Alt lenyomásával a módosítók is elérhetőek, például nálam a Caps Lock+bal Ctrl+jobb Ctrl lenyomása a Ctrl+End kombinációnak felel meg (úgy nézem, hogy ez is beállítható az Anne Pro 2 szoftverében). És a Backspace is ugyanúgy van nálam beállítva, mint a Caps Lock, hogy nyújtózkodás nélkül egy kézzel is menjen a PgDn és társai, de ilyet az Anne Pro 2 nem tud.

    nyunyu: Emberek képesek azt visszasírni?
    Nem azt a billentyűzetet sírják vissza, az szerintem jól nézett ki, csak használni volt rettenetes (na nem mintha a C64-é olyan jó lett volna, mert nem, csak a Spectruméhoz képest volt jó), hanem a színvilágát és feliratozását hozzák vissza (egy szerintem eléggé tetszetős és egyedi) kupakkészlet formájában.

    [ Szerkesztve ]

    tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek

Új hozzászólás Aktív témák