Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • pengwin

    addikt

    válasz Exodius #49432 üzenetére

    Az a probléma, hogy a hozzáértőbb topiklakóknak kevés a tapasztalata ezzel a kategóriával, akik meg ilyet vesznek azok nagyon ritkán tudnak róla értelmes véleményt mondani, legfeljebb annyit, hogy "jó, ez az eddigi legjobb billentyűzetem".
    Arról nem is beszélve, hogy rengeteg típus van ebben az árkategóriában, és gyakran kéne frissíteni azt a listát. Látod, még a sokat ajánlott Cooler Master CK550 is eltűnt hónapokra a piacról, pedig az komolyabb darab... az olcsóbb kategóriában pedig ez sokkal gyakrabban történhet meg.
    Meg olyan is előfordul, hogy az ajánlóban szerepel egy billentyűzet az 5-10 ezer közötti kategóriában, és hirtelen felmegy valamiért az ára 14 ezerre.

    Én hajlandó lennék frissíteni azt a listát, ha a többiek benne vannak. És lehet javasolni tipusokat is. Lenovo Preferred Pro, Cougar Vantar, és Cherry Stream mehetne rá, de akár különböző igényekhez is lehetne ott pár billentyűzet figyelmeztetéssel, pl. "legolcsóbb Erzsi B billentyűzet, minden más téren gagyi". Mert nagyon sokan keresnek ilyet.

    (#49433) dragon1993
    23-ért best buy volt, szerintem olyan 30 ezer forintig továbbra is jó vételnek számítana.
    Így egy tizessel drágábban sincsenek sokkal jobb opciók, szóval még mindig egész tűrhető ár-érték arányban van, de most inkább az a 25 ezerre akciózott Asus a best buy.

    (#49436) ovics
    Cougar Vantar, vagy kicsit drágábban kaphatóak mechanikus billentyűzetek amik lényegesen komolyabbak, tartósabbak, pl. Genesis Thor 300.

    Most nézem, hogy van Genesis Thor 200 is: szigorúan nem ajánlott "hibrid" kapcsolós. Mondjuk kiváncsi lennék rá, mert a termékoldal alapján diszkrét modulos hibrid kapcsolók vannak rajta...

    [ Szerkesztve ]

    Üdv, pengwin

Új hozzászólás Aktív témák