Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zsiráfnyál

    aktív tag

    Ha valakit érdekel, ilyen lett a [Cm MK PBT] + [budget kínai Loop PBT doubleshot].

    Ilyen volt :
    - [link]
    - [link]
    - [link]
    - Ezen jól látszik a csere oka, a gyári MK PBT kopik mint az állat (lásd : F3 - S), ennek az állapotnak az eléréséhez kevesebb, mint 4 hónap használat elég volt.

    Összehasonlításnak :
    - [link]
    - [link]
    - [link]
    - [link]
    - [link]
    - [link]
    - [link]
    - [link]
    - Egy kicsit igénytelenebb a kidolgozásuk, mint a CM gyári kupakjaié, de ez igazán csak alulról látszik, a végeredményen nem vehető észre. 1-2 nehezen leszedhető folt volt pár kupakon (először azt hittem, karcolás), de 1 hét használat, és némi komolyabb tisztítás után azok teljesen eltűntek.
    - Hangra, tapintásra, érzésre kb semmi különbséget nem érzek a kettő között. Ami jó, mert a gyári CM-en is nagyon kellemes gépelni (csak a feliratozásuk egy hulladék, az anyaguk és vastagságuk jó), és ezeken is.
    - Egy kicsit mint ha más lenne a felszín formája, egy hajszálnyit máshogy ível, de minimális az eltérés, érzésre egyformák.

    Ilyen lett :
    - [link]
    - [link]

    Ezeket pedig inkább kihagytam :
    - [link]
    - Ez a fekete alapon sötétszürke feliratozás nem a legszerencsésebb, gyakorlatilag blank, de a CM gyári feliratozásától nem üt nagyon el, ezért a kettőt vegyítettem.

    Összességében szerintem a többi (elmebeteg módon beárazott) lehetőséghez képest jó választás. A feliratozás kicsit nonszensz (nem UK, csak US + pár random kupak), és valszeg minőségben sem nehéz jobbat találni, de ár/érték arányban a konkurenciához képest korrekt.

    Hogy mennyire strapabíró, az majd idővel kiderül. A felirat eltűnni biztosan nem fog (az anyagában fekete), a háttérszín viszont mártós megoldással festett (eredetileg fehér). Állítólag nem kell félni attól, hogy elveszti a színét, remélem így is lesz.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák