Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Pöttön

    őstag

    Sziasztok!
    Jelenleg két mechanikus billentyűzetet használok, az egyik egy Corsair Strafe RGB, Mx Silent kapcsolós, a másik meg egy G.Skill KM780 RGB, Mx Red kapcsolós.
    A gondom az lenne, hogy sajnos időnként némelyik billentyű dupláz, és nagyon kellemetlen tud lenni, a Corsair-nál pl a j az néha már tripláz is...
    Ezt mivel lehetne megoldani?
    Fúvassam át kompresszorral a kapcsolókat?

    A másik meg az lenne, hogy mindkét billentyűzeten leszeretném cserélni a gyári ABS keycap szettet, valami vastagabb falú, minőségi PBT-re.
    Jelenleg a G.Skillemen a régi 80-as évekbeli Chicony MX Blue kapcsolós mechám keycap szettjét használom, mert ezzel mérföldekkel jobb gépelni, és kényelmesebb is nekem.
    Viszont mivel ez egy retro nagy enteres ANSI kiosztású cucc, így az í-re, a space-re, az ű-re, a win gombokra, az altgr-re, a bal oldali rövid shift-re, a jobb ctrl-ra, a nagy enterre, és a backspace-re nem tudok mit rakni...
    És most tiritarka eléggé a billentyűzet... :D

    Tudnátok ajánlani valami jó minőségű keycap szettet a két billentyűzetre?
    Az eddigi kiszemeltem az a KBD Fans Enjoy PBT kupak szett, ez elméletileg, ha a tokkal rendelkező szettet veszem, akkor tartalmazza a Corsairnak megfelelő spacebar-t, altgr-t meg a többi gombot nem?

    A harmadik kérdésem pedig az lenne, hogy mivel ez egy BLANK szett, ezeknek megoldható valahogy a feliratozása?

    A válaszokat előre is köszi! :R

    [ Szerkesztve ]

    A sport a legjobb kikapcsolódás...

Új hozzászólás Aktív témák