Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • chopin42

    őstag

    Üdv! Megjött a RUSH Pro Gaming Keyboard Silent, Red MX Cherry Switches billentyűzetem.
    Rövid első tapasztalatok:
    Eddigi legdrágább billentyűzetem, van súlya, és valóban csendes. Első mechanikus billentyűzetem, úgyhogy nincs összehasonlítási alapom, de videók és a valós audiális élmény alapján is csendesnek hallom, a régi Logi k120-hoz mérve legalábbis tutira. A világítás tetszik, semmi flanc, sötétben is jól látható minden billentyű,egyszerűen állítható, kikapcsolható. A funkciókat még nem próbáltam, a gépelést ezzel a hsz-el tesztelem :D
    Simán jár, félúton kb már érzékel. Uk kiosztással vettem, mert kellett az iso, ici-picit szokatlan, majd cserélem a y-z helyét, de szerencsére tudom már nagyjából, mi hol van, és van nagy enter, és í betű dedikáltan, ami nekem kellett. Sajnos a billentyűk mártottak, ezt majd az idő dönti el, mennyire lesznek tartósak. Keykap puller nem jár hozzá, valamint a csuklótámasz rögzítése eléggé...labilis. Két kis fröccsöntött műanyag pöcök, amire rámegy, eléggé könnyen eltörnek, ha nem vigyáz az ember (videó van fent róla).
    Összességében nagyon tetszik, remélem sokáig társam lesz, ha már többe került, mint az összes eddigi billentyűzetem együttvéve.

    [ Szerkesztve ]

    Szakmai kérdések csak a fórumban...

Új hozzászólás Aktív témák