Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • chopin42

    őstag

    Nos, újra kérdeznék.
    Holnap megyek a pécsi media-ba, amik ki vannak téve, néhányat megnézek (nem onnan veszem, csak ha muszáj). Hátha kapok ajánlatot, ami lesz ott is.
    Igények:
    10k körül szeretnék MAX, ha életem billentyűzete 12k, persze kifizetem.
    Használt is lehet, állapottól és minőségtől függően.
    Logitech k120 van most, hangos, csörög, zörög, csattog, néha beragad , más baja nincs. Idegesíti a velem egy szobában lévőket, de engem is. Space főleg csattogós. Ezek az okok a cserére. Funkcionálisan rendben van, játék, gépelés közben kiszolgált.
    Játékra, néha gépelésre, netezésre használnám. Bal kezes vagyok, így a jobb kezem van a billentyűzeten, a "nyíl" billentyűkkel játszom, nagy kezem van, kp enter a guggolás, jobb ctr a közelharc, space a futás, jobb shift az ugrás, enter a használat. ezek a szokásos beállításaim.
    Milyen típus? Ennyiért max ollóst kapok, de többsége gumiharangos. Ollós jobb lenne, elvileg? (Poén: a létező legjobb mechanikust keresem...csak nem találom 10k-ért).
    Van konkrét modell? Nincs igazán, a Lenovo preferredet ajánlották, nem találok, nem kapható, apróról nem írnak vissza. Cougar 200k-t néztem még, írta valaki, sok tönkremegy (?), amúgy az tetszene. Világítás nem kell, az íróasztalom alján van egy led csík, gyönyörűen megvilágítja a billentyűzetet.
    Lehetőleg ISO magyar kiosztást szeretnék, az van most, ha jól tudom (normál méretű enter, bal kezességem miatt a bal shift nem lényeg, az í bill. viszont igen). Teljes cucc kell, numpad, minden (sárga, zöld, kék, sötétkék). Extra: fekete, csendes a lehetőségekhez mérten.
    Bocs ha túl hosszú, de ennél pontosabban nem tudom megfogalmazni.

    Szakmai kérdések csak a fórumban...

Új hozzászólás Aktív témák