Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Turmoil

    senior tag

    válasz trust007 #28974 üzenetére

    Szia,

    én januárban vettem egy CM Supressort, de nem igazán nyerte el a tetszésemet, engem és páromat is kifejezetten zavarja a bal oldali makró gombsor, rendszeresen mellé nyúlunk.
    Ha nem megy a háttérvilágítás, alig látszanak a gombokon a feliratok, sötétben pedig leginkább csak fentről. Ha kicsit laposabban nézel rá, akkor már nem látszanak egyenletesnek a feliratok.
    A sapkák közötti hézag és a kicsit tapadós, gumis felület miatt gyakran akad meg az ujjam két (talán kicsit magas) billentyű között és nyomok le két gombot egy helyett.

    Ezek után júniusban vettem egy Cougar 200K-t. Remek darab, kényelmes, az eddig próbált összes billentyűzet közül a leghalkabb, a világítás nagyon rendben van, hamar megszoktuk és jó használni. De, az Insert gomb nem működött rajta, hosszas masszírozás után egyszer-kétszer működött, de nem stabilan. Augusztus végén ment vissza szervízbe, azóta is várom a cseredarabot. Egy másik boltba elvileg jött 20 darab, lehet, hogy megveszem ott (ha nem hibás), a másik boltban meg visszakérem a pénzt.

    Szóval nagyon remélem, hogy sikerül pótolni, mert nem akarok más billentyűzetet helyette.

    [ Szerkesztve ]

    Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes. Tőle féljetek. Aki tud, és nem tudja hogy tud, az bölcs. Tőle tanuljatok. Aki nem tud, és tudja hogy nem tud, az okos. Őt tanítsátok. Aki nem tud, és nem tudja hogy nem tud, az hülye. Őt hagyjátok ..

Új hozzászólás Aktív témák