Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gentlelelele

    aktív tag

    Sziasztok. Szeretnék egy új klaviatúrát beszerezni, mert már kissé elnyűtt a mostani, ami egy Revoltec Lightboard XL3-as egyed. Használat szempontjából a elsődleges prioritást kap a játék. Kifejezetten tetszik, ha kap valamilyen háttérfényt, mivel nem szeretem feleslegesen felkapcsolva hagyni a villanyt, vagy az asztali lámpát. Magán a mostani Revoltec-en is bejött a magyar kiosztású billenytűzet, de nem feltétlenül ragaszkodom hozzá, vagyis szóba jöhet még ANSI is. Illetve maga a billenytűzet magassága jobban tetszene, ha ehhez hasonló lenne. Vagyis inkább konvergáljon a magassága egy laptop billentyűzethez. Az ár olyan 10k körüli összeg lenne, amit rászánnék.
    Amiket eddig nézegettem, azok a COUGAR 200K és A4Tech Bloody B120. Nem szeretném csak elméleti távpontokat követve megvenni, szeretném mindenféleképpen kipróbálni, ha lehetséges. Gondolok én itt arra, hogy szívesen lenéznék egy üzletbe, ahol van raktáron.

    twitch.tv/gentlegg “Evil is Evil. Lesser, greater, middling… Makes no difference. The degree is arbitary. The definition’s blurred. If I’m to choose between one evil and another… I’d rather not choose at all.”

Új hozzászólás Aktív témák