Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Domonkos

    Ármester

    haxiboy! - meg ugy a tobbiek is.
    Nem kellene kifejteni az osszefoglaloban hogy a billentyuzetek programozhatosag szempontjabol ket csoportra oszthatok? Van az egyszeru/olcso megoldas ami egyedi szoftvert igenyel a "programozashoz" es vannak azok a billek amik onboard memoriaval rendelkeznek es valoban a scancode-ot amit kuldenek azt lehet programozni. (csak mert szerintem utobbi tekintheto egydul programozhatonak)
    Meg meg amit tapasztalok, hogy a kerdezok nagyobb resze nem tudja, hogy az elso kategoriaba eso idezojeles "programozhato" billencsekhez, meg persze a legfapadosabbakhoz sem kell spec szoftver es szinte az osszes oprendszerhez letezik ingyenes, sokkal nagyobb tudasu szoftver a macrokhoz/egyebekhez, mint a dobozos gyari.
    Plusz meg az is johetne hogy az aranyozott usb csati nem jobb semmivel; a levalaszthato kabelnek csak elonyei vannak; usb-n csak 6kro van (mert az osszehekkelt tobb billt szimulalo megoldasok mekin nem igazan szeretnek mukodni), es hasonlok. Igen hosszu lenne a lista ha az osszes tevhitet osszegyujtenenk. Szerintem sokezer forintot lehetne minden masodik-harmadik vasarlasnal sporolni (es talan az ipart nem ennyire a marketing altal vezetett utra sodornank) ha legalabb a forumozok tisztaban lennenek mindezzel - bar tudom hogy kisregenyt nem sokan fognak olvasni :P

    Gender of electrical connectors is defined by the pins.

Új hozzászólás Aktív témák