Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • nyunyu

    félisten

    válasz Tin #23312 üzenetére

    van egy supportos srác, intézőből egy tucat ablaka van nyitva, és oda-vissza másolgat benne. nem bírtam még rávenni, hogy használjon total commandert. és már erre is én tanítottam meg, előtte volt egy intéző ablak, bement a megfelelő könyvtárba, jobb gomb a fájlnéven, másolás, majd szépen az egérrel átnavigált a másikba, és bedobta a fájlt jobb gomb, beillesztéssel

    Egyik bank informatikai osztalyara jartam anno call centeres cuccokat telepiteni.

    Ottani rendszergazda is ezt csinalta.

    Total Commandert max a tesztrendszerre telepiteskor hasznalhattam, elesre csak a rendszergazda masolhatott, meg a billzetet/egeret sem adta oda arra az idore.

    Egyik monitoron meg voltak nyitva a tesztszerverek megfelelo konyvtarai Intezoben, masikon akkuratusan ugyanolyan sorrendben mozaikban elrendezve az eles szerverek.

    Majd telepitesi doksibol kikereste, hogy melyik nevu fajlokat kell atmasolni, es Ctrl+bal gombbal egyesevel kijelolte oket, utana velem ellenoriztette, hogy darabszamra meg nevre stimmel-e a doksiban leirtakkal, aztan athuzta oket a masik monitorra...

    Tolem bezzeg elvartak, hogy a tesztrendszerre telepites osszes lepcsojerol screenshotokkal akkuratusan teletuzdelt doksit adjak le, mar akkor le lettem ugatva, ha valami trivialis leokezast nem irtam bele. :))

    Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

Új hozzászólás Aktív témák