Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • _t0Mi_

    aktív tag

    Sziasztok,

    A segítségeteket szeretném kérni.. :) Mint itt sokan már előttem, billentyűzetvásárlás előtt állok. Eddig mindig rubberdome-os billentyűzetem volt, igazából nagyon szeretem, soha semmi bajon nem volt vele, de muszáj váltanom, mert ez még egy régi fehér A4 Tech, ami nem illik a gép többi fekete részegységéhez. Viszont ha már váltok, szeretném, ha jól jönnék ki a dologból.
    Igazából két út között gondolkozom: vagy veszek egy olcsó pár ezer forintos Microsoft vagy Logitech billentyűzetet, vagy áttérek mechanikusra.
    Ha utóbbi lesz, akkor két billentyűzet jön szóba, mivel ragaszkodok a magyar kiosztáshoz:
    Tesoro Durandal
    Roccat Ryos MK

    Viszont fogalmam sincs, hogy a rubberdome után - ami nekem megfelelt eddig - milyen típusú kapcsolóval vegyem. Soha nem nyomkodtam még mechanikus billentyűzetet, de a leírtak alapján ami szóba jöhet az a Cherry MX Red, Black, és a Brown.
    Leginkább játékra használom a gépet, de azért gyakran előfordul, hogy chatelek, szöveget szerkesztek, fórumozok, így nem game only kapcsoló kellene. Ezek alapján a Brown lenne a helyes választás, de nem vagyok biztos a döntésemben.
    Ugye a Roccat az csak Black kapcsolókkal kapható nálunk, míg a Durandalból az olcsóbbik (háttérvilágítás nélküli) elérhetősége jelenleg a Black vagy a Brown.
    Elnézést a wall of text miatt, de kérlek segítsetek, már napok óta vacillálok, hogy hogyan tovább.. :)
    Előre is köszönöm!

    ---

Új hozzászólás Aktív témák