Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fogtunder

    nagyúr

    tegnap többen kérdeztétek a Cougar 200K-t, most leírom egyben az elmúlt pár hónap tapasztalatait, mint lokális próféta, hogy meglegyen egy helyen. a gaming részeket illik kis fenntartással kezelni, nem játszok olyan sokat, és akkor is többnyire single player cuccokat.

    német ISO kiosztásom van, ez ugye elrendezésre ugyanaz, mint a magyar, csak a feliratok mások. felmerülhet a kérdés, hogy akkor minek pilácsos billentyűzet, ha úgysem az van ráírva, aminek kellene. nos, betájolni sötétben, hogy hova rakjam a kezem nagyon hasznos. a del csoport feliratai kissé idegesítenek néha, de mivel minden a helyén van, nem katasztrófa.

    a világítás több színben állítható, pulzálni is tud, mindenki vérmérséklete szerint belőheti. viszont áramtalanításkor elveszti a beállításokat, ha van olyan USB port az alaplapon, ami kikapcsolt állapotban is ad le feszültséget, érdemes lehet arra kötni, illetve az aktív USB hub is megoldás lehet, ha nem akarjuk állítgatni.

    összeszerelésre olyan, amit az árért elvárhatunk, elég súlyos, nem akar elcsúszkálni, a felhasznált anyagok korrektek, de persze fém az nincs sehol. a billentyűk stabilak, jól és gyorsan lehet rajtuk gépelni, ha az ember hozzá van szokva a rövid úthoz. laptop billentyűzetekből leginkább a régi Dell Latitude vonalra emlékeztetnek, az E6320-amé nagyon hasonló volt, ami szerintem az egyik legjobb a kategóriában (a régi TP billentyűzeteket a mai napig visszasírom). van némi hangja, de elég halknak mondható, pláne egy mechához képest.
    az anti-ghosting érdekesen van megoldva, a WASD és környékén akár 10 billentyűt is érzékel egyszerre, de vannak olyan részek, ahol csak 3-at, ez szintén totál rendben van ennyi pénzért. a napokban toltam le újra az Ori and the blind forestet, teljesen jól játszható volt rajta, az előző Logitech billentyűzetem helyett inkább gamepaddel játszottam.

    világítós, ollós billentyűzetekből nincs nagy bőség, pláne nem 10K HUF környékén, de játékra használható, csöndesebb darabokból sem. akinek ilyen igényei vannak, és meg tud barátkozni vagy az ANSI kiosztással, vagy a német ISO-val, az szerintem nyúl mellé vele.

    I hate morning people. And mornings. And People.

Új hozzászólás Aktív témák