Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • nyunyu

    félisten

    válasz Exodius #17900 üzenetére

    Ollos billzet ugyanugy mukodik, mint a gumimembranos: mindkettoben egy gumiharang csuklik ossze, es nyomja meg az alatta levo erintkezoket.

    Kulonbseg a kupak felfuggeszteseben van:
    Ollos altalaban alacsony kupakokat hasznal, es az ollok vezetik fuggolegesen a kupakot, nem engedik vizszintesen nyekleni/csavarodni.
    Mig a hagyomanyosnal egy lyukacsos racs tartja pozicioban a kupakokat, viszont az a sok hasznalattol kopik, es idovel lotyogni fognak a gombok, es ha nem pont fuggolegesen utod oket, akkor beszorulhatnak.

    Lenyeguket nem erinti, hogy az ollosoknal gombonkent kulon harang van, mig az olcso hagyomanyosoknal egy darabbol van kiontve a 105 harang.

    Elettartamilag meg nem hiszem, hogy sokat lehet fejleszteni, mivel meg a legjobb hagyomanyos billzetek is elhasznalodnak 3-4 ev alatt.
    Legalabbis az elso MS Ergo4000-em csattogasat 5 evesen untam meg, miutan mar ketszer forrasztottam meg a toresgatlo mellett megtort kabelet.
    Masodik Ergo4000-et 3 evesen selejteztem, azon se lehetett mar ugy gepelni, mint uj koraban, raadasul az USB kabele oregedett el, es nemes egyszeruseggel kettetort a merevve valt szigetelese a toresgatlo utan fel meterrel, meg veletlenul sem mellette, hogy eleg legyen 10 centivel megkurtitva visszaszerelni, mint az elsoet.

    [ Szerkesztve ]

    Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

Új hozzászólás Aktív témák