Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Unteroff

    aktív tag

    válasz KAMELOT #14779 üzenetére

    Hát jól van, max kicsit még spórolok (igazából lenne pénzem rá, bőven, de minden perifériát cserélek, így kicsit rossz érzés egy rakás pénzt (megint) "kidobni"... :D ).
    Tudtok akkor két féle billentyűt ajánlani, két árkerethez?
    Az egyik max 12k a másik kb 25k.

    Az elsőnek egy szimpla billentyűt szeretnék, mit ajánlotok? Magyar kiosztású lenne, de billentyűzet világítás mindenképpen kellene (ha 2-3 színű is lehet, és állítható, kikapcsolható is). Nem kell multimédiás és egyéb programozható gomb, elég lenne a 105 gomb, viszont jó lenne, ha lenne rajta egy-két rendszer gomb (legfőképp a sleep gomb, megszoktam, hogy nem kapcsolom ki, de gyorsan el kell ugranom valahova.) És ha van extrának csukló támasz, az jó lenne, de nem a legfontosabb... Esetleg veszek egy olcsó támasztékot.

    A másik árkerethez egy gamer klaviatúrát, amely all in. Bár ne legyen csicsás, túlárazott valami.

    Még nem tudom eldönteni, megéri-e rákölteni egy gamer billentyűre, van beérném egy simával is. Nem vagyok nagy játékos, nem szoktam napokig játszani a gép előtt, nem vagyok híve a WoW, LoL, Dota és ezekhez hasonló 3123124 gombot és kombót igénylő kattintatós, gombnyomogatós játékoknak. Meg attól nem leszek jobb gamer, hogy van egy gamer billentyűm, max kényelmesebb, meg csicsásabb. Mondjuk, kipróbálnák egy mechanikus kapcsolósat, de majd meglátjuk

    Steam: BlasiusUnteroffizier SC: Felcser Origin: Felcser_HUN Uplay:FelcserBlasius

Új hozzászólás Aktív témák