Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Deer76

    aktív tag

    Revoltec LightBoard XL3:

    Nemrég szereztem be egy ilyet, tartós tesztről épp ezért nem tudok beszámolni. Egy XL2-t nyugdíjaztam vele, ami sok évig szolgált. A XL3 mindenképp minőségbeli fejlődést mutat az XL2-höz képest, ami már újkorában sem volt csúcs, most már egy-két betű le is kopott + világítás bekapcsolásakor zúg, de már az is csak pislákol a régi önmagához képest.
    Az XL3 alul-felül ujjlenyomat gyűjtő borítást kapott, míg a gombok mattok. A karakterek szép nasütéses megvilágításnál jól láthatók, azon túl azonban nem nagyon. Így célszerű a világítást használni. Kék és vörös lehet, én felváltva használom, mindkettő tetszik és jól látható, míg a szemet nem zavarja. Az XL2-nél a világítás bekapcsolása után halk zúgás hallatszódott, itt ezt nem tapasztaltam.
    A gombok nem nagyok, inkább fele olyan magasak, hangjuk van, de az nem kattogás. Nyomáspont számomra megfelelő. Ennél a példánynál semmi olyan hibát nem tapasztaltam, mint amit előttem írtak, bárhol megnyomhatom a hosszú billentyűket is, reagál (állítólag az első széria volt rossz). Az Enter valóban egysoros, de én ezt gyorsan megszoktam.
    Játékra is használom, ezzel még problémám nem volt, de olyasmivel nem játszom, ahol egyszerre 5 gombot kell lenyomni.
    Hogy kinek ajánlom? Aki csóró, mint én és nem telik 30.000 forintos billenytűzetre, mert 6040Ft-ért (ipon) egy elég korrekt világítós, magyar kiosztású billenytűzetet kap. Ellenben a bugos Gigabyte 8100k-val. (Pedig ha az jó lenne, inkább arra gyűjtöttem volna.)

    A fény azt hiszi, gyorsabb mindennél, de téved. Mindegy, milyen sebesen száguld a fény, mindig azt fogja találni a végén, hogy a sötétség ért oda elsőnek és rá vár.

Új hozzászólás Aktív témák